top of page
Skjermbilde 2024-04-18 kl. 13.22.50.png

Velkommen til lokkallaget

 TRONDHEIM

NYHETER

HVA GJØR DE ULIKE GRUPPENE? 

ARRANGEMENT

I arrangmentgruppa jobber vi med å undersøke, planlegge og gjennomføre foredrag og workshops. En viktig del av jobben er derfor å ta kontakt med med aktuelle foredragsholdere, og å kommunisere med disse. I tillegg ordner vi med praktiske forhold rundt arrangementene, som romreservasjon, innhandling av mat og drikke, og sjekk av teknisk utstyr.

IMG_4663.jpg

PR

PR gruppen jobber hovedsakelig med å styre alle SoMe kanalene til PUG, hvor vi promoterer events, podcast, opptak og saker som PUG bryr seg om. I PR gruppen får man virkelig mulighet til å være kreativ, og til å lære mer om kommunikasjon og markedsføring. Det å være med i gruppen krever selvfølgelig ingen erfaring - her finner vi ut av ting sammen! PR gruppen finner også på sykt mye gøy sammen <3  

IMG_4664.jpg

ØKONOMI

Som økonomiansvarlig bistår man med regnskapsføring og budsjettering, herunder blant annet håndtering av kvitteringer og annen bilagsføring, samt utbetalinger, fakturering og oversikt i nettbank. Økonomigruppa har også som oppgave å kontakte mulige sponsorer, sende ut søknader om midler, holde kontakt med aktuelle sponsorer og føring av rapporter. Erfaring med økonomistyring er både lærerikt og tar seg godt ut på CVen!

Image by Kelly Sikkema

FAG

PUGs faggruppe er en liten, sammensveiset gjeng.  Fagruppen produserer blant annet innhold til podcasten “Grenseløs” - Et samarbeid mellom PUG Oslo, Bergen, Tromsø og Trondheim. I tillegg står faggruppen mye på stand, arrangerer fagkvelder og gjør ting sammen innad i gruppen. Faggruppa har mye frihet og man har mulighet til å lære masse, utfordre seg selv og belyse viktige temaer. Har du lyst til å lære mer om produksjon og redigering av podcast, prate med professorer og samfunnsvitere om ting du er nysgjerrig på, og starte diskusjoner om samfunnsaktuelle temaer fra et psykologisk perspektiv? Da er faggruppen en tipp topp plass å være!

IMG_4667.jpg

PRAKSIS

Praksisgruppa jobber blant annet med å undersøke og planlegge praksisavtaler for psykologistudenter i Norge og utlandet. For profesjonsstudenter innebærer dette klinisk praksis, og for årsstudium, bachelor og master vil det være internships. Gruppen jobber også med et nytt og spennende prosjekt, som har som mål å tilby blant annet asylsøkere i Trondheim et lavterskel psykoedukativt søvnkurs. 

Medlemmene i praksisgruppa har oppgaver som inkluderer å være i kontakt med samarbeidspartnere og å behandle søknader om praksisopphold, samt oppfølging av studenten som blir valgt til praksisopphold før, under og etter praksisoppholdet. Sammen finner vi ut hva hver enkelt ønsker å jobbe med, slik at det blir mest mulig lærerrikt og engasjernende for alle. 

Vi i praksisgruppa er opptatt av godt samhold, så i tillegg til faste møter har vi sosialkvelder <3

396570160_300567999504535_2901712075237771190_n (1).jpg

INTERN

Interngruppen har oppgaver som å planlegge og arrangere faglige og sosiale arrangementer for frivillige i PUG Trondheim, som hyttetur, vors, tacokveld, faglige kvelder og julebord. Gruppen har et overordnet samholdsansvar og jobber aktivt med å utforme tiltak som fremmer trivsel i organisasjonen. Intern er også ansvarlig for å ordne de praktiske forholdene rundt interne arrangementer, som å avklare tid og sted, innhandling av mat og drikke og opprette arrangementet. 

IMG_4665.jpg
  • Facebook Social Icon

Vi ønsker alle innspill og spørsmål velkommen. Du kan kontakte oss via e-post eller følge oss på Facebook eller Instagram.

44F05735-8958-4919-A0AB-F6DCD6C72B96.jpeg
bottom of page