top of page
Image by Simon Williams

Velkommen til lokkallaget

 TRONDHEIM

NYHETER

HVA GJØR DE ULIKE GRUPPENE? 

ARRANGEMENT

I arrangmentgruppa jobber vi med å undersøke, planlegge og gjennomføre foredrag og workshops. En viktig del av jobben er derfor å ta kontakt med med aktuelle foredragsholdere, og å kommunisere med disse. I tillegg ordner vi med praktiske forhold rundt arrangementene, som romreservasjon, innhandling av mat og drikke, og sjekk av teknisk utstyr.

5EB06CE3-0776-4901-AF6B-A0FA13503070.jpeg

PR

PR gruppen jobber hovedsakelig med å styre alle SoMe kanalene til PUG, hvor vi promoterer events, podcast, opptak og saker som PUG bryr seg om. I PR gruppen får man virkelig mulighet til å være kreativ, og til å lære mer om kommunikasjon og markedsføring. Det å være med i gruppen krever selvfølgelig ingen erfaring - her finner vi ut av ting sammen! PR gruppen finner også på sykt mye gøy sammen og har en stor kjærlighet for å sammen teste alle byens cafeer. #GodStartPåDagen  

375A93DB-DBD1-4DB3-9B69-FB9CDFE90BF2.jpeg

ØKONOMI

Som økonomiansvarlig bistår man med regnskapsføring og budsjettering, herunder blant annet håndtering av kvitteringer og annen bilagsføring, samt utbetalinger, fakturering og oversikt i nettbank. Økonomigruppa har også som oppgave å kontakte mulige sponsorer, sende ut søknader om midler, holde kontakt med aktuelle sponsorer og føring av rapporter. Erfaring med økonomistyring er både lærerikt og tar seg godt ut på CVen!

Image by Kelly Sikkema

FAG

PUGs faggruppe er en liten, sammensveiset gjeng.  Fagruppens hovedoppgave er å produsere innhold til den nyoppstartede podcasten “Grenseløs” - Et samarbeid mellom PUG Oslo, Bergen, Tromsø og Trondheim. Så langt har vi laget episoder om samfunnspsykologi, klima- og miljøpsykologi, estestikk, rasisme, arbeid med flyktninger, skolesystemet… Og mer kommer! Har du lyst til å lære mer om produksjon og redigering av podcast, prate med professorer og samfunnsvitere om ting du er nysgjerrig på, og starte diskusjoner om samfunnsaktuelle temaer fra et psykologisk perspektiv? Da er faggruppen en tipp topp plass å være!

Image by Jonathan Velasquez

PRAKSIS

Praksisgruppa jobber blant annet med å undersøke og planlegge praksisavtaler for psykologistudenter i Norge og utlandet. For profesjonsstudenter innebærer dette klinisk praksis, og for årsstudium, bachelor og master vil det være internships. Gruppen jobber også med et nytt og spennende prosjekt, som har som mål å tilby blant annet asylsøkere i Trondheim et lavterskel psykoedukativt søvnkurs. 

Medlemmene i praksisgruppa har oppgaver som inkluderer å være i kontakt med samarbeidspartnere og å behandle søknader om praksisopphold, samt oppfølging av studenten som blir valgt til praksisopphold før, under og etter praksisoppholdet. Sammen finner vi ut hva hver enkelt ønsker å jobbe med, slik at det blir mest mulig lærerrikt og engasjernende for alle. 

Vi i praksisgruppa er opptatt av godt samhold, så i tillegg til faste møter har vi sosialkvelder med store mengder skravling og kanelsnurrer.

9A56FE20-76EA-41BA-A7DA-300845B6CDF0.jpeg

INTERN

Interngruppen har oppgaver som å planlegge og arrangere faglige og sosiale arrangementer for frivillige i PUG Trondheim, som hyttetur, vors, tacokveld, faglige kvelder og julebord. Gruppen har et overordnet samholdsansvar og jobber aktivt med å utforme tiltak som fremmer trivsel i organisasjonen. Intern er også ansvarlig for å ordne de praktiske forholdene rundt interne arrangementer, som å avklare tid og sted, innhandling av mat og drikke og opprette arrangementet. 

ACCE0EFE-3EF0-4DDC-A472-0207B37708C2.jpeg
  • Facebook Social Icon

Vi ønsker alle innspill og spørsmål velkommen. Du kan kontakte oss via e-post eller følge oss på Facebook eller Instagram.

44F05735-8958-4919-A0AB-F6DCD6C72B96.jpeg
bottom of page