top of page

Har du lyst til å bli med i PUG? Er du samfunnsengasjert, liker utfordringer og ser etter et menings

Psykologistudenter Uten Grenser (PUG) søker nå nye engasjerte studenter til å sitte i styret og undergrupper i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Som styremedlem vil du få ansvar for å organisere og gjennomføre oppgaver innenfor ditt ansvarsområde. Som medlem i en undergruppe vil du jobbe sammen med andre i din gruppe for å nå målene til organisasjonen. Alle som studerer psykologi på årsenhet, bachelor-, master- og profesjonsstudiet er velkomne til å søke. Vi gleder oss til å få flere med på laget!

Se gjerne de aktuelle Facebook-sidene for mer informasjon:

www.facebook.com/pugoslo

www.facebook.com/pugbergen

www.facebook.com/pugtrondheim

www.facebook.com/pugtromso

Blogg: hvem er vi og fått til?
bottom of page