top of page

Vet vi nok om hvordan minoritetsstudenter har det på UiO?

Leder i Psykologistudenter Uten Grenser Oslo, Live Skow Hofgaard (venstre), har publisert et leserbrev i Uniforum sammen med Kristina Klakegg (høyre), Internasjonalt ansvarlig i Studentparlamentet, der det etterlyses arbeid rundt mangfold på universitetet.

VIL VITE MER: Kristina Munoz Ledo Klakegg, Internasjonalt ansvarlig i Studentparlamentet vil vite mer om hvordan minoritetsstudenter har det på UiO. Foto: Studentparlamentet, UiO
VIL VITE MER: Live Skow Hofgaard, leder i Psykologistudenter Uten Grenser Oslo, vil vite mer om hvordan minoritetsstudenter har det ved UiO. (Foto:Privat)

"Det er på tide at samtlige fakulteter ser på mangfoldsarbeid som en del av likestilling, skriver Kristina Munoz Ledo Klakegg, Internasjonalt ansvarlig i Studentparlamentet og Live Skow Hofgaard, leder for Psykologistudenter Uten Grenser Oslo".

Blogg: hvem er vi og fått til?
bottom of page